Reklamationsret | 3DTrans

Beregn din fragtpris her

  • Fragt til en god pris
  • Fragter store varer
  • Fragt i hele DK
  • God kundeservice

Mangler du hjælp? Ring til os på 2495 0744

Reklamationsret

 
Når vi ankommer med dit gods, er det utrolig vigtigt, at du sammen med chaufføren gennemgår varerne for skader, der eventuelt skulle være påført under fragten. Varer skal hurtigst muligt i ly for vejrlig.

3DTrans yder reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles 3DTrans indenfor rimelig tid. Husk, at vi ”kun” leverer varen og at reklamation over selve varen skal rettes mod leverandøren. Skulle du ønske at afvise varen ved besigtigelse/modtagelse, må du være indstillet på, at du skal betale os for at køre varen retur. Du må herefter selv udrede omkostningen med leverandøren.

Reklamation
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

3DTrans
Birkevej 26
3320 Skævinge
e-mail: hc3dtrans@gmail.com

Vælger du en fragtmand, er du ansvarlig for at godset er emballeret forsvarligt. Ved forsendelsen udfyldes et fragtbrev, hvor bl.a. ansvarsfordelingen ved forsendelsen er beskrevet. Fragtmanden har begrænset ansvar for gods, der ikke er emballeret. Selv om fragtmanden har taget forbehold for uemballeret gods på fragtbrevet, er han ikke altid helt fritaget for ansvar. Bl.a. vil han være ansvarlig, hvis han ikke har behandlet godset forsigtigt nok under transporten. Han er også ansvarlig for skader på uemballeret gods under transport, hvor skaden ville være opstået, selv om godset var forsvarligt emballeret.Erstatningsansvaret er ofte begrænset til ca. 80 kr. pr. kg ifølge de internationale fragtaftaler (CMR-loven).
Ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger reklamationen – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede ydelser eller forudbetalte ydelser som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og 3DTrans har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.