Leveringsbetingelser | 3DTrans

Beregn din fragtpris her

  • Fragt til en god pris
  • Fragter store varer
  • Fragt i hele DK
  • God kundeservice

Mangler du hjælp? Ring til os på 2495 0744

3dtrans.dk leverer din vare i hele Danmark – eksklusiv ikke brofaste øer.

Træpiller leveres inden 10 arbejdsdage efter ordreafgivelse på fragten forudsat at varerne er betalt hos grossisten og at varerne er på lager. Der kan ikke aftales en bestemt leveringsdag.

Varen anses som leveret, når den er afleveret på din adresse på normal eller aftalt anden måde. Sækkevarer: træpiller er emballeret i 15 kg, 16 kg eller 25 kg plastsække og efterfølgende er pallen vrappet. Pallen skal opbevares indendørs snarest muligt efter modtagelse.

Bigbags: Træpiller er emballeret i 950 kg eller 1000 kg bigbags. Pallen skal opbevares indendørs snarest efter modtagelse.

Aflæsning af paller sker med en terrængående gaffeltruck. Der kræves 2,75 meters frihøjde, hvis pallen skal placeres inde i carport eller garage. Bredden skal være mindst 2,50 meter. Kan trucken ikke komme ind i din bygning kan den fint køre hen til porthullet / carport og sætte 2 til 3 paller ind i bygningen. Dette skyldes udskyder gafler, som kan blive ekstra lange. Hvis du har et glat betongulv /fliser kan der “skubbes” til den første palle så der kan være flere i række, men vi kan ikke garantere at en palle kan holde til at blive skubbet – ligeså hvis der derved går sække itu.

Adgangsvejen til leveringsstedet skal være fast vej, bredde 2,8 m. og frihøjden 4,0 m og det er et krav at tilkørselsvejene er velegnet til kørsel med lastvogne op til 48 tons totalvægt. Lastvognen er en trækker med sættevogn, Længde 17 m, Bredde 2,5 m så vi kræver meget plads. Bemærk at en læsset truck er tung ca. 3 tons. Vi kan ikke indestå for belægninger, som ikke er funderet til dette. Generelt er kørsel indenfor leveringsmatriklen på eget ansvar og vi kan ikke drages til ansvar for skader på fliser, belægninger osv.

Trucken er “terrængående” og kan køre på perlesten, faste grusbelægninger – brosten – kort sagt alle steder med fast bund og mindre stigninger kan fint forceres.

Har du en indkørsel, hvor der ikke kan køres med trækker og trailer, bruges trucken fra hvor der kan parkeres / aflæsses, max 400 meter.

For at fastholde vores høje serviceniveau ønsker vi at du i feltet “Leveringsanvisning/Bemærkning” udførligt beskriver hvor du ønsker varen leveret. Hvis ikke varen “kan” placeres det ønskede sted, vil chaufføren aflæsse den, hvor han finder det mest hensigtsmæssigt ifht til det ønskede leveringssted.

Såfremt der opstår forsinkelser ifbm fremskafning af varen, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. 3dtrams.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos tredje part.